Inschrijven

Inschrijven voor film, tv series, commercials en fotografie

Voor fotografie maar ook voor filmpjes worden steeds vaker échte families, gezinnen en stellen gevraagd. Mensen die echt bij elkaar horen en elkaar goed kennen, dat zie je namelijk altijd terug op beeld. Vandaar dat wij speciaal een site voor deze doelgroep hebben ontwikkeld. We zijn altijd op zoek naar heel veel verschillende soorten mensen van alle leeftijden 0 tot 101, iedereen is welkom bij ons! Je kunt je inschrijven als gezin of stel, samen met je vriend of vriendin maar ook als complete familie met opa en oma.

Zo werkt het!
Als je besloten hebt je in te schrijven dan kan dat door het invullen van het formulier, volg het stappenplan hiernaast. Je ontvangt dan een inlogcode waarmee je altijd foto's en gegevens kan wijzigen in je profiel. Om de kans te vergroten dat u geboekt wordt voor een leuke opdracht raden wij aan om lekker veel foto's van u en u gezin toe te voegen waar zoveel mogelijk gezinsleden opstaan!  Er kunnen maximaal 20 foto's op een familie profiel staan. 

Gezinsleden onderverdelen in rollen
Om de inschrijving compleet te maken is het belangrijk dat alle gezinsleden worden onderverdeeld in een rol zoals (moeder, vader, dochter, zoon, opa of oma). Zodat opdrachtgevers jullie kunnen vinden op onze site.

Al je gezinsleden zijn welkom!!! Het is echt ontzettend makkelijk en snel om te doen. Kwestie van een paar minuutjes :) 
Als je bent ingelogd zie je aan de linkerkant een menubalk. Hier moet je op familie klikken. Als je dat doet ziet je aan de linker onderzijden de button +voeg familie lid toe. Hier kun je de rollen onderverdelen. We kunnen natuurlijk geen garantie geven dat er een opdracht voorbij komt die bij je past maar we hopen je van harte een keer te kunnen benaderen voor een leuke opdracht.

Inschrijven en dan?
Als je je inschrijft, wordt je toegevoegd aan ons bestand. Zodra wij een opdracht binnen krijgen waar jouw/jullie profiel in past dan stellen we je voor aan de klant. De klant kiest dan meestal een aantal families/gezinnen of stellen uit en vraagt of deze beschikbaar zijn op de datum van de shoot/filmopname. Wij zullen je dan benaderen en deze vraag bij jullie neerleggen. Daarna geven wij door aan onze klant of je wel of niet beschikbaar bent. Vervolgens gaat de klant een definitieve keuze maken. Zodra wij de keuze van de klant horen, stellen wij jullie op de hoogte en is het een definitieve boeking (zoals dat heet).

Ben je gescout op straat?
Als je een kaartje van ons hebt gekregen op straat met de vraag of je het leuk vindt om je in te schrijven, dan gaat de procedure precies hetzelfde als hierboven beschreven.

Foto’s

LET OP! Als je foto's download die zijn opgeslagen onder je eigen naam dan weet google ze te vinden en ben je dus zichtbaar wanneer je je naam googled. Als je dat niet prettig vindt, sla je foto's dan op onder een andere naam, bijvoorbeeld: foto 1, foto 2 etc.

We hebben minstens  4 duidelijke scherpe foto’s nodig.

  • 2 foto's waar alle gezinsleden op staan.
    Per model :
  • 1 foto van alleen het gezicht (een close beeld)
  • 1 foto waar je tot aan je middel op staat
  • 1 foto waar je helemaal op staat.

Zorg dat het foto's zijn waar iedereen heel duidelijk op te zien is.

- liefst professionele foto's maar 'kiekjes' die met de telefoon zijn gemaakt mag ook. Zolang iedereen goed te zien is. Geen zonnebrillen.
- een rustige achtergrond bv tegen een egale wand of muur of in de natuur of een studiofoto, liefst buiten bij daglicht.
- een natuurlijke uitstraling

!! Binnenkort kun je foto's laten maken door ons! Hierover later meer, houd onze site en FB site in de gaten!

Voor kinderen en volwassenen bekijk: